top of page
Vyhledat
  • odskralupy

# Postavme kraj na nohy … a vytvořme společně MODERNÍ MĚLNICKO, kde bude radost žít




Vážení občané, přátelé, kamarádi,


na první pohled to může vypadat jako chvilka, nicméně již čtyři roky uplynuly od doby, kdy se do čela našeho regionu postavila současná koalice složená z Babišovců, ČSSD a KSČM. Velké sliby o potlačení korupce i vize chytrého Česka se ale rychle rozplynuly jako pára nad hrncem, a jak vypadají střední Čechy nyní? Poničené silnice, 18 mostů v havarijním stavu či trestání občanů represí, taková je vizitka našeho regionu. My ale chceme lepší střední Čechy, proto společně POSTAVME KRAJ NA NOHY a vraťme mu zpátky jeho bývalou hrdost.


Důležitý pro nás ale není jen moderně spravovaný Středočeský kraj s otevřenými úřady bez trapností, ale především chceme společně s vámi, na základě vašich názorů a přání vytvořit takové Mělnicko, kde bude radost žít. Po vzoru Kralup zajistíme města bez dluhů, dohlédneme na veřejné zakázky a dáme dohromady transparentní hospodaření. Dále plně podpoříme podnikatele na Mělnicku a též prosadíme více peněz do oblasti sportu a kultury.


Většina z nás jezdí za prací do hlavního města. Cesta je ale často zdlouhavá, silnice ucpané a dostat se do Prahy rychle a bez problémů je často oříšek. Současné vedení kraje slíbilo mnoho, ale zůstalo jen u slibů. My však naše vize dotáhneme do konce. V Kralupech vznikne parkovací dům, stejně tak další P+R parkoviště zařídíme na Mělníku, v Neratovicích a dále všude tam, kde je třeba. Chytré vlaky s WiFi pak uvítají ti, kdo jezdí do Prahy po železnici.


Tak jako dokončíme obchvat Kralup a Mělníka a zlepšíme silniční síť, se stejně zodpovědně postavíme k ochraně přírody a krajiny. Mělnicko ochráníme před suchem i povodněmi a na Kokořínsku se postaráme o to, aby nedošlo ke znečištění zdrojů pitné vody. Pod patronát si ovšem vezmeme i školství. Tak jako Kralupy měníme v centrum vědy a techniky, vytvoříme z Mělnicka chytrý region s dobrými školami, kde se bude klást důraz na individualitu žáků.


Věcí, které chceme pro občany dále zajistit, je spousta. Od ochranných pomůcek pro naše nemocnice až po lepší sociální služby. Je toho mnoho, ale my víme, že spolu s vámi to zvládneme. Neváhejte proto, sledujte náš magazínový seriál, ať víte, co vše hodláme změnit a pojďte do toho s námi. Všichni společně PRO LEPŠÍ MĚLNICKO, kde bude radost žít.


Váš Libor Lesák a tým ODS Mělnicko

217 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page