top of page
Vyhledat
  • odskralupy

Kralupy zadávají veřejné zakázky poctivě - patří mezi nejlepší zadavatele v ČR


Na začátku letošního roku se naše město podle hodnocení kvality života umístilo v první dvacítce českých obcí, a nyní díky perfektní práci Libora Lesáka a týmu ODS Kralupy dosáhly dalšího vítězství. Průzkum spolku EconLab s názvem Zindex.cz je ohodnotil jako dobrého zadavatele, jehož informace o veřejných zakázkách jsou kvalitní, stejně jako jejich dokumentace. Nejen, že tak opět překonaly města ve svém okolí, ale v oblasti nejlepší přípravy zakázek navíc Kralupy vybojovaly první místo.

Hodnocení Kralup v průzkumu zadavatelů. Zdroj: www.zindex.cz

Kralupy nad Vltavou vzkvétají, pyšní se krásnou přírodou, odpočinkovými místy i moderními školami, jsou zkrátka vhodným městem pro život. Svědčí o tom i fakt, že na jaře letošního roku se dokázaly umístit v první dvacítce v hodnocení s názvem Obce v datech. Jasně tak dokázaly, že i dříve nehezké malé město se může změnit v centrum sportu a kultury, a díky tomu, že mají dobrého hospodáře - Libora Lesáka - mohou směle směřovat ještě mnohem výš.

Právě to jednoznačně prokázalo hodnocení spolku EconLab s názvem Zindex.cz, kde Kralupy ve srovnání s okolními obcemi excelovaly, a umístily se na úctyhodném 11. místě. "Brilantní výsledek tohoto průzkumu tak jasně ukazuje na to, že náš tým rozvoje města je složen ze skutečných profesionálů, lidí na svém místě," zdůrazňuje Libor Lesák s tím, že v kategorii "nejlepší příprava" navíc Kralupy obsadily dokonce první příčku.

"Znamená to tedy, že veřejné zakázky, které zadáváme, jsou v očích Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže bezproblémové," zdůrazňuje kandidát na starostu a lídr ODS, jež neopomíná dodat, že celý tým, který je připravuje, je navíc zcela soběstačný, pracuje sám a bez pomoci, a městu tak ušetří peníze. Není přitom třeba dodávat, že celý proces zpracování zakázek je velmi náročný, a při sebemenším problému žadatel o dotaci přijde.

To však rozhodně není případ Kralup, jež jsou díky úspěšné finanční politice Libora Lesáka dlouhodobě hodnoceny jako úspěšné město bez dluhů. Právě díky tomu je pak možné navyšovat investice do modernizace škol, regenerace panelových sídlišť, a především výstavby nových parkovacích míst, která navíc většina Kralupáků skutečně ocení.


43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page